Solskjær skal ikke gjøre samme feil som Mourinho – 1. juli piskes det i gang

Møt opp til helvetes-sommer 1. juli, gutter.

Til Mourinhos forsvar var det et VM-sluttspill som ødela mye av oppkjøringen før neste sesong, men dette gjaldt jo også de andre toppklubbene. Uansett akter ikke Solskjær å gå i fellen som Mourinho med å starte sesongforberedelsene for sent.

Mye av suksessen ligger i førsesongen. Har du ikke det fysiske grunnlaget hos spillerne dine, har du heller ikke plass i det tette kampprogrammet til å komme ajour.

Manchester United hadde en sørgelig dårlig trent gjeng (sammenlignet med konkurrentene) fra første avspark i Premier League forrige sesong. Derfor har Solskjær bestemt seg for å starte tidlig.

Ingen grunn til å ikke gå med rak rygg. (foto: united, twitter)

Les på Popidol: Game of Thrones skaperne hyret for å lage Star Wars

Ifølge ESPN har United-manageren beordret spillerne til å møte opp for førsesongs trening allerede 1. juli.

Betyr dette at spillerne får mindre sommersol og hvile?

Da det kun er snakk om et par spillere som kan bli involvert i Copa America-spill, har United-millionærene allerede en utvidet ferie.

Blir noen få pauser også mellom intervallene. (foto: united, twitter)

Les: Frustrert Zlatan får karantene

ESPNs kilde skal ha formidlet at Solskjær og Mike Phelan var delvis sjokkerte over den dårlige fysiske formen til spillerne da de overtok i desember:

-Spillerne var ikke skikkelig i form da Ole kom. De jobbet virkelig hardt for å endre dette i desember og januar, men så møtte de veggen på slutten av sesongen.

Derfor blir det Camp Solskjær fra 1. juli.

Skal ha ungdommelig styrke gjennom hele sesongen.(foto: united, twitter)

Vi aner at United kommer inn i denne sesongen som mean and lean. Så får vi se hva konkurrentene finner på i sommer. Vi tenker Klopp, Guardiola og Pochettino har tilsvarende planer.

Les: Ajax-stjerne Matthijs de Ligt har bestemt seg