Federico Chiesa

Man skjønner det er viktig oppi alt virus hysteriet om dagen når Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær sender en av sine topp speidere for å se Fiorentina-vingen Federico Chiesa i aksjon.

United tok seg ytterligere i overgangsvinduet i januar ved å hente inn midtbanespiller Bruno Fernandes og spiss Odion Ighalo, som begge har imponert så langt.

Les: Kuppet mot den tidligere Real Madrid-manageren er i gang

Fernandes har truffet tre mål og assistert hverandre så langt, mens Ighalo nettet for første gang som en United-spiller i torsdagens Europa League kamp mot Club Brugge.

Daily Mail skriver at Solskjær som må mottar bøtter med skryt for hvordan han metodisk bygger opp laget har identifisert høyresiden som det nest største problemområdet. – Og her passer Federico Chiesa perfekt.

22-åringen har scoret syv mål og sørget for fem assist 25 kamper så langt denne sesongen, men det skal være det som har skjedd etter nyttår som virkelig har vekket interessen til United.

Chiesa nettet fire ganger på fem kamper, Solskjær ble tilstrekkelig overbevist om å sende Simon Wells – en pålitelig alliert – for å få med seg AC Milan sist helg. – Han skal også få med seg Fiorentina sin bortekamp mot Udinese imorgen.

Les på Popidol: EM Katowice arrangeres uten publikum

Verdien til Chiesa er naturlig nok opp og den kommer til å stige ytterligere ettersom han mest sannsynlig blir tatt ut for Italia i sommerens EM tropp. Dessuten er Inter Milan og Juventus på ballen og de er med på å få opp prisen til rundt 60 millioner pund.

Federico Chiesa er lojal ovenfor Fiorentina etter å ha steget i gradene i klubben, han ønsker å selges på best mulig tidspunkt både for han og klubben.