Kler smilet. Da lukter det chilensk dynamitt på lørdag. (foto: united, twitter)

Én etter én har United-spillerne returnert fra høst -og vinterdvalen (med hederlige unntak), forårsaket av Jose Mourinhos trøblete periode. Fortsatt står en chilener utenfor.

Alexis Sanchez.

Arsenal-stjernen som slukket da han kom til Manchester. Hvis det er en timing som er riktig for å plugge inn kontakten igjen, så er det nå.

Har virket litt stusselig på Old Trafford, men det blir nå historie. (foto: sanchez, twitter)

Les: Uniteds første signering har en City-spiller som forbilde

Sanchez har trent hele uken og virker klar før kampen mot Brighton.

– Alexis elsker å spille fotball, men har vært hindret av skader. Jeg vet hvordan er det oppleves, og hvor frustrerende det er. Man vil så gjerne komme tilbake kjappest mulig, sier Solskjær på pressekonferansen.

Har en plan for Sanchez. Nå er det opp til spilleren. (foto: solskjær, twitter)

Les: Solskjær om Fellaini: Spiller med X-faktor

Solskjær gir alle som vil en sjanse, men det forutsetter en toveis- kommunikasjon.

-I kampen mot Reading burde han kanskje sagt til meg at han burde byttes ut halvveis, for 15-20 minuttene har spilte i 2. omgang var nok litt mye for han og gjorde at han ble satt litt tilbake igjen. Men nå gleder jeg meg til å se han igjen, innsatsen og holdningen hans på trening har vært fantastisk, avslutter Solskjær og gir dermed 30-åringen all verdens tillit.

6 seire på 6 kamper. Har den syvende seieren en spillerkåt Alexis Sanchez på scoringslisten?

Som vi savner denne feiringen. (foto: united, twitter)

Solskjær følger samme oppskrift som før de foregående kampene. Enkeltspillere som trenger det, får spesielt støtte i media.

Det har fungert før, så vi tipper Sanchez blir en av de store profilene på lørdag.

Les: Mancheester United dobler ukelønne!