Ole Gunnar Solskjær

Andrea Perreira, Phil Jones og Juan Mata er allerede ute i kulda hos Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær så det er ikke de fire vi tenker på når vi skriver at fire store stjerner trolig forlater klubben i sommer.

Det er selvsagt for å frigjøre penger salgene skal gjennomføres, men, sjefene på Old Trafford ville vente til fremtiden til Edinson Cavani ble avklart, det han bestemte seg for ville ha konsekvens for minst en av de på salgslista.

Les: Ikke en kjeft i Skottland har tatt Steven Gerrard og Rangers

The Red Devils har vunnet til Europa League-finalen og vil kjempe mot Villarreal i Gdansk 26. mai. Seier vil levere det første sølvtøyet fra Solskjærs Old Trafford-regjeringstid. United ønsker imidlertid å utfordre Manchester City i Premier League og gå langt i Champions League.

Det ble snakket en stund om å hente inn Erling Braut Haaland, det er ikke aktuelt lenger, trolig blir det Haaland sin lagkamerat i Borussia Dortmund Jadon Sancho som endelig tar turen og Andre Silva som har herjet i Bundesliga for Eintracht Frankfurt denne sesongen.

Prisen på Jadon Sancho er redusert med 400 millioner kroner i forhold til hva som ble tilbudt i sommer, det satte den 23 år gamle engelske høyrevingen tilbake på topp på lista til Manchester United.

Og Villarreals Pau Torres – som de møter i Europa League-finalen – passer prefekt inni forsvarsrekka til Solskjær.

United vil sannsynligvis ha en betydelig overføringskiste til rådighet i sommer. Mye skal til for at Andrea Perreira, Phil Jones og Juan Mata blir med videre. Det er også sannsynlig at United vil innkassere en betydelig sum fra West Ham for Jesse Lingard etter hans imponerende låneopphold.

Les: Arsenal sier nei takk til 20 milliarder kroner

Daily Express skriver fire store stjerner skal selges for å generere ekstra midler:

David De Gea, Axel Tuanzebe, Donny van de Beek og Alex Telles

De Gea er ingen overraskelse han er ikke lenger ubestridt nr. 1. Dean Henderson ser nå ut til å ha den æren. – De Gea er Uniteds tjener £ 350 000 i uken. Han har blitt koblet til et overgang til PSG, en bytteavtale med Atletico Madrid også er aktuelt.

Tuanzebe er i mellomtiden et pålitelig medlem av Solskjaers tropp. Han er fast i kampdagstroppen deres, men har bare startet seks starter denne sesongen. Ønsket om å signere en ny midtbane, sammen med Eric Baillys nye avtale, betyr at han sannsynligvis vil bli tvunget ut.

Donny van de Beek har ikke levert siden overgangen fra Alax og Alex Telles spiller mindre enn ønsket.