Solskjær om egen spiller: Han har alt Ronaldo hadde i United-drakten

Takk, Pep. (foto: united, twitter)
Top Article ad

Når Ronaldo-navnet brukes på Old Trafford er det med stor respekt. Så når en United-manager trekker frem portugiserens navn og bruker det som merkelapp på en engelsk 22-åring, da betyr det noe.

Rashford valset over de regjerende mesterne Manchester City med to scoringer denne helgen, og nådde dermed 10 scoringer så langt i Premier League – før vi runder nyttår.

Les: Legger en milliard på bordet for Liverpool-stjerne

Når du i tillegg har scoret 13 mål på de siste 14 kampene for klubb og landslag, da viser du en teft av de helt spesielle.

Så når noen journalister trekker frem Ronaldo, som sørget for 118 scoringer på 292 kamper for United, for å sette Rashfords prestasjoner i perspektiv, er ikke Solskjær vond å be.

-Det er veldig lett å sammenligne de to, ja. Begge har samme skills, kroppsbygning, holdning, attributter – alt. Gutten har alle muligheter i verden til å bli en topp, topp spiller, sier Solskjær ifølge Reuters.

Les på Popidol: Disney avslører Star Wars hotellplaner i forkant av Rise of Skywalker

Nå er det ikke så altfor lenge siden Rashford fikk pes for å være for nølende foran mål, så Solskjær med sine 126 scoringer på 366 United-kamper vet bedre enn de fleste hva som må til for å lykkes i det lange løp.

-Så lenge han fortsetter å være positiv, direkte og ha fokus på å komme i posisjon foran mål og skape sjansene, kommer han til å score mål, avsluttes det fra Solskjær.

Les: Kan bli historisk i Champions League

På torsdag venter AZ Alkmaar på Marcus «Ronaldo» Rashford og gjengen i Europaligaen.