Ga opp Lukaku for tidlig? . (foto: united, twitter)

Det var spillere fra to av topplagene som stirret konsentrert på hverandre før avspark. Leicester hadde funnet veien mot topp-fire tidligere i sesongen, United hadde tatt den lange og kronglete veien for å nærme seg det samme. Etter kampen hadde managerne en totalt ulik oppfatning av resultat.

Det endte med 2-2 og poengdeling. Marcus Rashford startet det hele etter halvspilt første omgang, men Harvey Barnes skulle ikke være dårligere og utlignet åtte minutter senere.

Les: Mens andre sparer er Chelsea klar for å sette verdensrekord

Ut fra pause skrudde Solskjær opp tempoet på United-spillerne som ti minutter før slutt resulterte i en Bruno Fernandes-scoring (denne gangen ikke på straffe).

1-2 til bortelaget United.

Kampen endte 2-2 etter at alltid giftige Jamie Vardy presset Axel Tuanabe (kom inn for skadet Lindelöf) til å bli den ulykksalige som for evig og alltid blir stående med selvmålet som sendte ett poeng på kontoen til Leicester.

Les på Engelske klubber: Christian Eriksen mot Donny van de Beek

Brendan Rodgers var tydelig stolt av gutta sine og fornøyd med et sterkt poeng.

-Jeg syntes vi hadde mye godt spill. Forsvaret vårt og kontrapresset var virkelig godt, og det er man nødt til mot et lag som Manchester United som bryter så hurtig. I andre omgang måtte vi forsvare oss litt mer… Vi kom bak 1-2 og vi hadde hele tiden entusiasme og selvtillit. Når man kommer tilbake mot et lag som spiller så bra, viser det virkelig spillernes mentalitet og vi fortjente hvertfall ett poeng, sier Rodgers til BT Sport.

Og hva mente manageren for klubben som skulle hente den 11. ligaseieren på rad på bortebane?

-Jeg er skuffet over at vi ikke fikk seieren, for vi hadde en masse sjanser. Vi kunne avgjort det, men vet at Leicester er et farlig lag. Målet fra Jamie Vardy viser bare hans kvalitet… Ett poeng er ikke det verste resultatet, men vi er skuffet over ikke å få tre peong mot en tøff motstander, sier Solskjær etter kampen til BT Sport.

Når vi sammenligner uttalelsene fra managerne, er det ikke lenger tvil om at Manchester United har sluttet å samle på 2., 3. eller 4. plasser. Solskjærs fotballriddere ser mer og mer ut som en gjeng med vinnere som skjønner at de ikke trenger å tape mot noen på balløya.

Dette sier maks om selvtilliten Solskjær tålmodig har bygd opp hos spillerne denne sesongen.

Les: United skulle gi Wan-Bissaka konkurranse i sommer – nå dras planen opp på nytt