Bare å ringe. (foto: united, twitter)

Ole Gunnar Solskjær har tilbrakt noen uker på ferie fra pressen. I gang med oppkjøringen mot sesongstart, følger også kontakt med mikrofoner og giftige tastetrykk. I Perth var det duket for en gjennomgang av: «Hva i huleste skjer med Pogba?»

Det var onsdag morgen norsk tid at den britiske pressen fikk slippe til.

– Etter det jeg vet, har vi ikke fått bud på noen av spillerne våre. Det er ingen grunn til å si noe annet om Paul. De fleste av spillerne våre har lange kontrakter. Vi er Manchester United, og må ikke selge spillere, sier Solskjær oppskriftsmessig på pressekonferansen.

Les: Neymar Sr. ber PSG om å klabbe igjen

Men hva med Pogba?????

– Det er en agenda mot Paul. Han er en topp kar, veldig profesjonell, det er aldri noe problemer med ham og han har et hjerte laget av gull, fortsetter United-manageren.

Og videoen av nesten-slåsskampen som ved en feiltagelse ble lagt ut av klubben selv?

Les: United starter sesongen med nesten-slagsmål

– Det ble tegnet et bilde av at det var en krangel mellom guttene … dere er her for å selge aviser, men det er ikke noe problem mellom dem. Alle her er profesjonelle, og sesongoppjøringen har vært god, forsikrer Solskjær.

Les: Denne setningen kostet 26 000: «Jeg håper at en bombe vil eksplodere på banen»

Selv om de sulteforede journalistene fortsatte å grave om Pogba, delte ikke Solskjær ut noen tabloide overskrifter.

Journalistene måtte dermed gå slukøret ut i den australske solen, og gruble frem noen saftige historier om Pogba fra det Solskjær ikke sa.

Les: Liverpool tar frem det store sjekkheftet for Real Madrid-stjerne