Ser gull i Dembele?. (foto: united, twitter)

Det er lett for «gamlinger» å koble sosiale medier til det endelige forfallet hos ungdommen i vår tid. Men når United-manageren uttaler seg om internettets mange gleder og sorger, bør alle som ønsker å bære drakten som gir tilgang til spill Old Trafford høre ekstra nøye etter.

For det handler om fokus.

Entrepenør og fotballspiller Jesse Lingard har gått fra posisjonen som ung og fremadstormende, til et 2019 uten scoringer eller assist i ligaen og en kald skulder fra landslagssjef fra Gareth Southgate.

Det handler om fokus.

-Jesse har hatt sine opp og nedturer, som vi har pratet om tidligere. Vi ønsker ham tilbake til å score og skape assister. Jeg tror ikke du kommer til å se så mye av Jesse på sosiale medier som du er vant til. Han holder nå blikket ned, jobber hardt og kommer tilbake til den Jesse jeg kjenner, sier Solskjær ifølge ESPN.

Det handler om fokus.

Så kommer setningen som skal rettlede ungdommen hos Manchester de kommende årene:

-Det er en del av å være Man United-spiller hvordan du fremstår, og det er viktig å «gi opp deg selv» på en positiv måte. Jeg snakker med spillerne hvordan de portretterer seg selv. Jeg har ikke disse sosiale media tingene, men dette er en annen generasjon, avsluttes det vist fra Solskjær.

Vi tipper dette blir pensum på Carrington fremover.