Pique klar for det som kommer fra England. (united, twitter)

Da han kom som vikar før jul var jobben å stanse Mourinho-skuta, snu den rundt og sette den på riktig kurs. Verktøyet var å bygge opp, støtte og gi spillerne troen på at alt er mulig. Fire måneder senere er fase II i gang.

Etter at United har tapt fire av de siste syv kampene (riktignok to mot Barcelona), er talen klar før søndagens kamp mot Everton.

De siste kampene brukes for å se hvilke spillere som fortjener å bære United-drakten. Og spillerne vet at Solskjær ikke kommer med tomme løfter. For ifølge ESPNs kilder skal manageren skaffe seg minst én ny spiller bak, på midt og på topp.

-De fleste spillerne har imponert med innstillingen sin, men det er noen som må ta seg en reality check på hvor de står, sier United-manageren ifølge ESPN.

Han må skjerpe seg. (foto: united, twitter)

Les: Marca: «Hazard-overgang kunngjøres om få dager»

For utskiftninger blir det.

-Det vil bli nye signeringer. Vi har speidere rundt i hele verden som leter etter spillere vi mener er riktig for United. De riktige typene, med de riktige kvalitetene, til den riktige prisen, fortsetter Solskjær.

Yes we can, but it is up to you. (foto: united, twitter)

Les på Popidol: Buffon med årets snodigste vurdering

Anthony Martial må føle seg litt truffet av talen. Franskmannen hadde en imponerende start under Solskjær og fikk femårskontrakt i janauar, men har bare scoret én gang på sine åtte siste kamper.

Må opp på beina og finne frem scoringsfoten. (foto: united, twitter)

Les på F7: Tysk studie: El-bil slipper ut mer CO2 enn diesel

-Jeg har snakket med enkeltspillere, og Anthony er en av de jeg har pratet med om hva jeg forventer fra ham. Han har et massivt talent og vet vi tror på ham, så han må bare fortsette å jobbe, sier Solskjær.

Tøff mot de slappe. (foto: united, twitter)

Les: Diego Costa må finne seg ny klubb – igjen

Betyr dette at noen er trygge?

-Alle som spiller for Man United må leverer for å få bli i troppen. Anthony er ikke i en annen situasjon enn Rashy, Rom eller Alexis eller resten av spissene vi har velge fra. Det fine er at det er opp spillerne, avslutter Solskjær.

Fotball er ferskvare, så ingen er fredet. (foto: united, twitter)

På søndag har dere sjansen, gutter.

Les: Bayern i knallhard tittelkamp – med sin viktigste spiller på tribunen