Går for den beste langsiktige løsning.

Det er ikke småtterier som er på gang på Old Trafford, det skal ryddes grundig i rekkene for å gjøre på plass for nye og dyre spillere. 

Ole Gunnar Solskjær vil signere Borussia Dortmunds 18 år gamle stjerneskudd Jadon Sancho.

 

En rapport på torsdag hevder at 18-åringen er tilgjengelig til sommeren for riktig pris, det engelske stjerneskuddet skal gå for minst 80 millioner pund. – En pris mange mener er et røverkjøp.

Sancho har tatt Bundesliga med storm denne sesongen, ni mål og gir 13 assists, og mens Dortmund er desperat for å beholde ham, kan de bli fristet til å selge dersom det riktige tilbudet fra United kommer.

Midlertidig Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har satt opp Sancho på toppen av sin liste i sommer. – han er klar for å lette Uniteds økonomiske byrde ved å selge fire av klubbens stjerner.

Ifølge en rapport i Daily Mirror har Solskjær informert kvartetten om at de er fri til å finne nye klubber denne sommeren når troppen skal strømlinjeformes foran neste sesong.

Solskjær skal ha hatt en rekke møter med  Avram Glazer de siste to månedene for å diskutere sommerbudsjetter, mens den 46 årige er i daglig dialog med klubbens konserndirektør, Ed Woodward.

Les: Manchester Evening News: Solskjær har funnet sin storscorer i Bruno

Marcos Rojo at han er fri til å finne en ny klubb i sommer. Argentineren var i praksis ute av døra sist sommer under Jose Mourinho, men en overføring ble ikke sanksjonert før fristen gikk ut. Han har forblitt en perifer under Solskjær så det kommer ikke som noen overraskelse på noen.

Alexis Sanchez forblir et problem både på grunn av lønna og manglende form og et salg er trolig utenfor rekkevidde, dog jobbes det iherdig med en låneavtale som vil gjøre at de kan spare på lønna.  Sanchez rykket ut tidligere denne uken og erklærte at han hadde tenkt å kjempe for å redde sin fremtid i Old Trafford, men det rapporteres at Solskjær allerede har bestemt seg for at han må gå.  .

Den chilenske superstjernen har vært en stor skuffelse siden han kom til klubben fra Arsenal, fem mål på 41 kamper lukter det ikke svidd av.  .

Eric Bailly skal ha vekket interessen til både Arsenal og Tottenham som er på utkikk etter en forsvarer. Solskjær har funnet ut at han kan klare seg uten og har satt Baily opp på salgslisten.

Den fjerde spilleren som forlater Old Trafford, tidligere kaptein Antonio Valencia, som allerede har fått beskjed om at han er fri til å forlate etter at klubben valgte å ta opp det ettårige alternativet som eksisterte i kontrakten.

Spillerens far hevdet nylig en bytte til Arsenal var en mulighet for veteranen Ecuadorian.

Denne uken ga Solskjær sin klareste indikasjon ennå at han vil forbli ansvarlig neste semester, og innrømmer at han ikke lenger tenker bare når det gjelder her og nå.

«Det er klart jeg nå jobber som om jeg blir. Jeg tenker på klubben fem og ti år frem i tid»