Ga opp Lukaku for tidlig? . (foto: united, twitter)

I høst skjønte United at de trengte noe energi inn i angrepet og vendte seg til slutt til free agent og sauebonde, Edinson Cavani. Dette viste seg å være en god plan B, men ifølge en engelsk overgangsekspert jobbes det hardt videre med den opprinnelige planen.

Den langsiktig løsningen har fortsatt til gode å se 30-tallet på bursdagskaken.

Les: Suksess får Ed Woodward til å endre strategi og åpne opp lommeboka for Ole Gunnar Solskjær

Det er overgangseksperten Ian McGarry som hevder Paulo Dybala er blinket ut som en langsiktig løsning, mens Cavani var ment å fylle opp et hull i mellomtiden.

Så hva skjer i Torino? Dybalas kontrakt med Juventus løper ut i 2022, men forhandlingene mellom spiller og Serie A-klubben har så langt ikke gitt noen resultater, noe som skal ha frustrert Juventus.

-Han er blitt tilbudt 11,5 millioner euro for en forlengelse på tre år med utgangspunkt i hans eksisterende kontrakt. Agenten hans, Jorge Anton, skal inn i samtaler de kommende dagene for å bli enige om det blir en deal eller ikke, sier McGarry til Transfer Window Podcast.

Les på F7: «Vaksinerte skal inn på stadion»

-Vi forstår det sånn at United ser på Dybala som en langsiktig løsning for det som er en kortsiktig løsning i Edinson Cavani, med tanke på alderen hans. Dybala, som 27-åring, har sine beste år foran seg og vil passe inn i Uniteds cultural reboot policy med tanke på alder og stilen de ønsker å spille, avslutter McGarry.

Betyr dette at Cavani mister forlengelsen hvis Dybala løsriver seg fra Juventus i sommer? Etter å ha hørt hvordan Solskjær vektlegger Cavanis betydning i troppen både på og utenfor banen, kan vi ikke skjønne annet enn at United går for en Ole Brum: Ja takk, begge deler.

Les: Det står mellom et svensk supertalent og sønnen til Diego Simeone