Blir dette Uniteds "Jadon Sancho"?. (foto: united, twitter)

Ole Gunnar Solskjær er United-manager. Det er fakta. Hva Mauricio Pochettino måtte finne på de neste månedene gir Solskjær alt annet enn bekymringer. Men spørsmålet måtte selvfølgelig komme.

For det første: For et dustete spørsmål på pressekonferansen før Sheffield-kampen. Er du bekymret for at Pochettino skal rappe jobben din?

Les: Solskjær bringer oss siste nytt om Pogba

Vi lar Solskjær svare.

-Det bekymrer meg ikke i det minste. Jeg har den beste jobben i verden, og når du står uten jobb ønsker du denne, så det har ingenting med saken å gjøre hva som skjer rundt. Jeg må fokusere på min jobb og gjøre så godt jeg kan. Jeg snakker med Ed og eierne hele tiden hvordan vi skal bevege klubben fremover, og det endrer seg ikke hvis andre klubber skifter managere, sier Solskjær på fredagens pressekonferanse.

Les på F7: Heller “White Monday” enn “Black Friday”

Og møtet mot José Mourinho og Tottenham, 4. desember? Journalistene tok sats og håpet på å få noen saftige  uttalelser om «hevneren» Mourinho.

-Det er godt å ha José tilbake. Spesielt for dere i media og kanskje også for meg. Da kan dere prate og skrive om alt annet. Dere liker at José er tilbake for spetakkel og sirkus, avslutter Solskjær.

Les: Trekningen klar: Alt taler nå for at vi kommer til EM!

Som har vunnet fire av sine siste kamper, noe pressen ikke gadd å ha fokus på.