Solskjær: Ett enkelt ord fjerner United fra kjernen

Tilbake til the core. (foto: united, twitter)

Kritikerne har beskrevet Ole Gunnar Solskjær som for snill og ute etter å blidgjøre alle. Ti kamper uten tap vitner om at uansett hvordan den unge 45-åringen ter seg, så fungerer det. 

Solskjær er full av krutt og engasjement og bruker det der det er nødvendig, men har lagt Louis van Gaals: få respekt gjennom å skape frykt, godt bortgjemt i en låst skuff.

For å frigjøre spillegleden, må frykt for å gjøre feil erstattes av opplevelsen av tillit – I alle leddene hos United.

Det hele starter med Ole.

Byggesteinen. (foto: united, twitter)

Les: Chelsea kan nå bare glemme Hazard

Det var dette han ble kalt som spiller, da han bygget opp sin posisjon som legende på Old Trafford og Sir Alex´læregutt.

-Det handler om verdier i familien og at vi bryr oss om hverandre og støtter hverandre. Da jeg møtte medarbeiderne som har jobbet her siden jeg selv var spiller, begynte de å kalle meg boss. Stopp det, mitt navn er Ole, kall meg Ole, sier Solskjær ifølge United.no.

Har endret stemningen. (foto: united, twitter)

Les: Anfield-legende: Manchester United er sterkere enn Liverpool

Og hvorfor denne nordiske versjonen av å være dus?

-Vi må ta vare på kjerneverdiene til klubben, forholdet mellom manageren, spillerne og forholdet mellom alle som jobber på Carrington. Det skal være en link mellom alle. Vi skal jobbe sammen. Det er dette som er fundamentet klubben er bygd på, avslutter Solskjær.

United. (foto: united, twitter)

Ole har definitivt ikke tenkt å forlate Old Trafford til sommeren.

Les: Wayne Rooney sendte søknad til Premier League-klubbene