Var stor lettelse på Old Trafford da Bailly endelig signerte. (foto: united, twitter)

To Premier League-kamper på rad uten scoring var Uniteds utgangspunkt. Gary Neville og gjengen var alt annet enn fornøyd. Ikke akkurat titteltakter.

Så ble ubeseirede City brukt for å bevise at de røde djevlene er akkurat så gode som vi håpet.

Les: Kristoffer Ventura: Se nattens hole-in-one

Pep Guardiola hadde garantert ikke valgt Manchester-derbyet til å få sitt første tap på 22 kamper, men United viste seg fra sin nådeløse side. Marcus Rashfords returløp er et treffende symbol på Manchester United denne søndagen:

For Solskjær ble 2-0 kampen en retur til der United egentlig befinner seg.

Vi har sagt det før, og sier det igjen: Solskjær er et godt stykke unna å merkes som en av verdens beste managere, han gjør fortsatt taktiske bommerter (synd for City skjedde ikke dette på søndag), men han har lykkes med noe ingen av de tre forgjengerne sine på Old Trafford:

Han har renset ut de største energityvene fra troppen, han utnytter Man United-genets sprengkraft, har ryddet broen mellom akademiet og førstelaget, og stiller tøffe krav, men lar spillerne samtidig ha det gøy på jobb.

Gary Neville hadde en dekkende beskrivelse av tiden før Solskjær: Den største forskjellen mellom Solskjærs og Mourinhos United er like enkel som den er avgjørende.

Solskjær er langt fra perfekt, men definitivt den rette for Man United.

Les: Luke Shaw fant frem treforken