Solskjær avdekker igjen Mourinhos store svakhet

Blir neppe mer av dette. (foto: united, twitter)

Når du har ledet Manchester United til seier i fire kamper på rad, har du fortjent en stemme i klubben. Selv er Ole Gunnar mest opptatt av å jobbe med spillerne han allerede har.

For en kontrast!

Jose Mourinho brukte store deler av sommeren og høsten til å syte over at han ikke hadde blitt hørt av klubbledelsen når det gjaldt nysigneringer.

Det kan hende portugiseren hadde et godt poeng og at United hadde gjort et slett arbeid på overgangsmarkedet, men når gjort var gjort, trengte klubben en manager som hevet blikket og brukte all energi på ressursene han disponerte.

Jose Mourinho.

Les: Barcelona skal svi av 1,5 milliarder kroner i vinter!

Solskjær gjør dette.

-Jeg er overbevist om at United har en plan for dette overgangsvinduet. Klubben har sikkert hatt det siden sommeren og året før dette. Strukturen i United er enestående, så jeg er sikker på at vi har våre mål. Jeg er her for å jobbe med de spillerne vi allerede har. Alle har levert, og så lenge de leverer skal de også få sjansen. Dette  er jobben min, å forbedre individene og laget, sier Solskjær ifølge Sky Sports.

En klubb som United har alltid en god plan. (foto: united, twitter)

Les: Tottenham har bestemt seg: Glem Alderweireld!

Men noen tanker om forsterkninger har United-manageren garantert.

-Jeg er her for å si min mening når de spør, og er sikker på at Ed og jeg skal sette oss ned og diskutere eventuelle spillerkjøp, avslutter Solskjær.

Står oppført som synonymet på lojalit. (foto: united, twitter)

Drømmemanageren for United i den situasjonen de er i nå, spør du oss. Fokus på arbeidsoppgaver, arbeidsoppgaver og arbeidsoppgaver.

Arbeidsoppgaven nå er Reading  «The Royals» på lørdag.

Les: Sarpsborg 08 har solgt spiller: «Vi er stolte i dag!»