Det er egentlig bare et par klubber som er istand til å møte Tottenham sitt pengekrav for å slippe Harry Kane uten å måtte forsake på alt annet. – Den ene er Manchester United som faktisk hadde bestemt seg for å kjøpe han i sommer.

Men så har en meget selvsikker manager Ole Gunnar Solskjær argumentert mot en overgang på 2,5 milliarder kroner eller mer fordi han mener de allerede har en spiller som er like god.

Les: På fisketur i Paris med Gonzalo Higauin som agn

Harry Kane har ambisjon om å vinne trofeer og har uttalt at det ikke er sannsynlig med Tottenham. – Han ønsker en klubb som har samme ambisjonsnivå som han selv.

En overgang ville vært perfekt for begge parter, Ole Gunnar Solskjær er en stor fan av Harry Kane og Kane selv har alltid beundret den norske manageren, først for hans ekstreme avslutningferdigheter og så for den snuoperasjonen han gjør for Manchester United.

Mens Manchester United står øverst på Harry Kane sin ønskeliste hvis han forlater Tottenham, så er det også mulig med Real Madrid som tidligere har vært klare på sin interesse.

De aller fleste trodde en overgang ville være i boks, når både Manchester Uniteds pengemann Ed Woodward og Ole Gunnar Solskjær er viden kjent for at de er store fans.

I følge Paper Talk, har både United og Real Madrid nå skrinlagt sin interesse for Kane.

Manchester United planlegger å sette klubbrekord i overganger med å betale Borussia Dortmund 100 millioner pund for Jadon Sancho. (6 millioner pund mer enn Paul Pogba som hadde den tidligere rekorden)

Les: Har endelig landet en avtale med Jadon Sancho

Og eventuelle kontanter de har igjen vil sannsynligvis bli brukt på en ny midtbanespiller, med Jack Grealish og Kai Havertz blant deres mål.

The Sun melder at Solskjærs virkelige grunn til å bestemme seg for ikke å prøve og signere Kane fordi United-manageren føler at han i Marcus Rashford allerede har en spiller som kan være like god.

Med Kane fylt 27 år i løpet av måneder og Rashford fremdeles bare 22, vet Solskjær at han har mange år igjen i sin egen spiller og tror han kan være like god, om ikke bedre, enn Tottenham-mannen hvis han lar ham blomstre som deres viktigste sentrale angriper.

Rashford hadde allerede sin beste scoringssesong med 19 mål før en ryggskade så ut til å avslutte sesongen tidlig.

Videre vet Solskjær at han har tilstrekkelig sikkerhet i form av Anthony Martial og en kommende spiss som nylig ble beskrevet av Nicky Butt som «det beste unge talentet» han hadde sett i løpet av sin tid på Old Trafford.

Og med Odion Ighalo som forhåpentligvis gjør sitt lån fra Shanghai Shenua til en permanent avtale, mener Solskjær at United er godt dekket i det sentrale angrepsområdet.