Solgte skjorta for målgarantist til Premier League – betaler nå prisen

270
Ser fortsatt lyst på livet. (foto: cincinnati, twitter)

Nå er også fotballspillere mennesker med alle sine opp -og nedturer, men for Brighton ble Jürgen Locardia litt for menneskelig.

Det er ikke noe nytt at lovende fotballspillere ikke passer inn i en klubb, og dette er risikoen med å satse stort på enkeltspillere på overgangsmarkedet.

Les: Kanskje Pogbas agent har rett: United ødelegger spillere

For to år siden lukket Brightons økonomidirektør øynene og betalte rundt 170 millioner kroner for PSVs angrepsspiller.

Locardia hadde da begynt 2017/18-sesongen sterkt i Eresdivisie med 9 scoringer og 6 assist på 15 seriekamper, inkludert 4 i 7-1 seieren over FC Utrecht.

Høres litt ut som begynnelsen på solskinnshistorien til Tottenham, som hentet inn Steven Bergwijn fra samme klubb og fikk scoring i debuten som førte til seier mot City.

Det var bare det at Locardia måtte ut med skade i desember før Brighton kom ilende til med sjekkheftet i januar.

Det var vel her varsellampene burde ha begynt å blinke i den engelske badebyen.

Locadia fikk 12 kamper hos Brighton der han kvitterte for 4 mål. Ikke så halvgærent, men laaangt fra forventningene som var satt til den nederlandske vingen/spissen.

Les: Mourinho viser United hvordan man bruker overgangsvinduet

2019/20 sesongen startet med utlån til Hoffenheim før de sannsynligvis også fant ut at det her var det en mismatch mellom prestasjoner og forventninger.

Dermed shippes Locardia videre over Atlanteren på utlån. Vi håper 26-åringen finner de rette omgivelsene for utvikling på sitt tredje forsøk etter storhetstiden hos PSV.

I mellomtiden kaver Brighton så vidt over nedrykksstriden, i manko på målscorere.

Les: Rosenborg har solgt Jonathan Levi