Mudryk ble også hyllet som potensiell "verdens beste" av Shakhtar-direktøren. (foto: Chelsea,)

Georgiy Sudakov er et brennhett navn på overgangsmarkedet. Mykahailo Mudryk-hysteriet i 2022, signeringskampen mellom Arsenal og Chelsea og 89 millioner pund-spillerens fortsatt manglende gjennombrudd, har ikke skremt Premier League-klubbene fra å bla opp hundrevis av millioner euro for en Shakhtar Dontetsk-spiller – skal vi tro den ukrainske klubbdirektøren.

Shakhtar-direktør Sergei Palkin var i London denne helgen og fikk med seg Chelsea-Everton kampen. Palkin forteller at han i løpet av Chelseas overkjøring av Sean Dyche og gjengen ble møtt med spørsmål fra representanter fra flere Premie League-klubber om tilgjengeilgheten til 21-åringen Sudokav.

LES: Nok en grunn for å velge tidligere Solskjær-assistent til å lede Manchester United

-Jeg fortalte Napoli i januar at de kunne få ham for 50 millioner euro pluss bonuser og de tilbød 40 millioner euro (298 millioner kroner), men jeg ba dem lukke avtalen nå eller miste denne unike sjansen. Nå blir det ikke 50 millioner euro. De vi ikke få en sjanse til å gjøre det nå, fordi vi har mange flere klubber som leter. Den største interessen vil komme fra engelske klubber. For meg vil han bli en av de beste midtbanespillerne i Europa og verden, skryter Shakhtar-direktøren.

Spørsmålet er om investering på opp mot milliarden for spiller med 95 kamper i Shakthar-drakta er verdt å ta for en klubb i verdens tøffeste liga.

ENGELSKE KLUBBER: Utstøtt Manchester United-spiller åpner for retur til Old Trafford – på én betingelse