Elanga

18 år gamle svenskfødte Anthont Elanga er fantastisk uforutsigbar i det øyeblikket han trer på seg fotballskoene. Stortalentet som har vært en del av Manchester United sin ungdomssatsning siden før han var ungdom har gang på gang bevist han kan leverer. Under 18 sjef Neil Ryans har denne sesongen benyttet han 22 ganger, han har signalisert oppover i systemet at Elanga snart er klar for større oppgaver.

Han er kåret til Jimmy Murphy Young Player og Player of the Year sist sesong. – Nå belønnes han med en langsiktig kontrakt.

Les: Bayern München er «satt under angrep»

Elanga er en ving som hovedsakelig spiller fra venstre. På hans offisielle United-profil beskrives han som «flammende tempo» og berømmer hans talent og «uforutsigbarhet».

Det er forventet at Anthont Elanga som også har fått vist seg frem på Neil Wood’s Under-23 lag snart kalles opp for å spille med de store gutta.

Elanga, som ble født i Sverige i april 2002, har fotball i blodet. Hans far Joseph Elanga var landslagsspiller for Kamerun, han var en del av løvenes tropp ved verdensmesterskapet i 1998, han bosatte seg senere i Malmö, hvor sønnen ble født. – Elangas mor var også fotballspiller i Kamerun.

Les på Popidol: Guvernør Matthew McConaughey: «Alright alright alright»

Manchester United skriver på sine nettsider:

”Utenfor banen er Anthony ekstremt dedikert og satser alltid maksimalt, enten det er i utdannelses-, trenings- eller restitusjonsarbeidet, og det er akkurat det vi ønsker å se fra de unge spillerne våre. På banen har han blitt mer konsistent, og viser regelmessig tempo, teft og avslutning, samtidig som han forbedrer arbeidsraten. «

Også akademi-spiller Hannibal signerte en langtidskontrakt mandag.