Lars Lagerbäck

Det var ikke Lars Lagerbäck som overtok Island da Erik Hamrén for noen måneder siden tok sin hatt og gikk, det var det Arnar Viðarsson som gjorde. – Men sagaøya vil fortsatt ha den tidligere norske, svenske og islandske landslagssjefen i en annen rolle.

  • Fotbolti.net. føler islandsk fotball tett, de meldte først om Arnar Viðarsson som er landslagssjef de neste to årene og nå kommer til med nyheten om Lars Lagerbäck også. – Det er landslagssjefen som har tatt initiativ til samtalene:

«Vi snakket med Lars. Vi er veldig merket med å ha Lars med oss ​​i VM-kvalifiseringen. Han har utrolig god erfaring og kvaliteter som trener. Vi tror at hvis Lars er klar til å komme og hjelpe oss, vil det styrke hele miljøet rundt hele landslaget»

«Lars har nylig sluttet på det norske landslaget og vi er veldig godt klar over at han ikke er klar til å gå inn i en heltidsjobb hos oss slik det er nå».

Les: Det som er ille, er at Real Madrid-direktørene heier på Martin Ødegaard

Islands nye landslagstrener Arnar Vidarsson vil gjerne ha 72 år gamle Lagerbäck på «laget».

«Jeg og Eidur (Gudjohnsen, assistenttrener) traff Lars i helgen og skal treffe han igjen denne uken. Vi forsøker å få til en løsning», sier Vidarsson til avisen DV.

Lagerbäck trente Island fra 2012 til 2016 før han tok over Norge.