Gjør seg klar for beach´en. (foto: dortmund, twitter)

Ryktene har svirret siden de første scoringene i Dortmund-drakt. Da Haaland aldri sluttet å score, bare økte ryktene om en spektakulær overgang ett år før utkjøpsklausulen kicker inn.

Så dro agent Raiola og Alfie på turné. Denne sommeren skulle den råeste handelen presses gjennom. Som agenten så lite musikalsk sa det: En klubb som Real Madrid har ikke råd til ikke å kjøpe Haaland.

Les: Venter med å sparke Andrea Pirlo til de har fått på plass Zinedine Zidane eller..

Målt på responsen fra La Liga-gigantene, Manchester City og Bayern München, må agenten ha bommet totalt på klimaet til å sprenge banken for en norske 20-åring.

Bayern München har ikke skjult at de ønsker seg Haaland fra Bundesliga-rivalen, men er samtidig dekket med Lewandowski, som denne sesongen er ett mål bak Gerd Müllers uslåelige 40 Bundesliga-scoringer i samme sesong.

På spørsmål om Bayern likevel går for Haaland i sommer, kom et kontant svar fra Bayern-neste sjef, Oliver Kahn.

-Sorry, den som snakket om det forstår ikke situasjonen. En pakke som koster – de vi har hørt – over 100 millioner euro, er unimaginable for FC Bayern for tiden, sier Kahn til Bild.

Kahn: Alltid illsint på med -og motspiller. Schmeichel look alike?

Les på Engelske klubber: Manchester United har valgt erstatter til Sergio Romero

Og føyer til:

-Vi tenker ikke om Haaland om dagen. Robert (Lewandwoski) kan holde dette nivået i flere år fremover. (Som Bayern forøvrig rappet fra Dortmund i 2014).

Bayern har definitivt lukket døra. Ikke nødvendigvis for spilleren, men for Dortmunds og Raiolas krav.

Les: Napoli etterlot Juventus på perrongen