Bilde: Viasat: To gode venner: Neymar og Kylian Mbappe

Det har vært klart en stund at Kylian Mbappe ikke nødvendigvis er overbevist om at han burde bli i Paris Saint-Germain, og etter Mauricio Pochettinos ankomst ble det mer enn antydet at det franske vidunderbarnet kan forlate klubben. Den argentinske manager som har en spiller i tankene som kan erstatte han.

Dette vil være musikk i ørene til Real Madrid! – Los Blancos som lenge vært på frierføtter og forsøkt å få til en gratis overgang for Kylian Mbappe når hans kontrakt får ut i 2022.

Les: Dette tjener Real Madrid spillerne

Sportsdirektør i PSG Leonardo var forsiktig da han diskuterte Mbappes fremtid tidligere i overgangsvinduet, og antydet at spillere som virkelig ønsker å bli på Parc des Princes vil bli det.

«Vi må bare finne en avtale mellom spillerens ønsker, krav og våre egne forventninger og midler,» forklarte Leonardo. «Vi kommer ikke til å tigge og si vær så snill å bli. De som virkelig vil bli, vil bli, og jeg har en god følelse med de to spillerne [Mbappe og Neymar].

«Pochettino er imidlertid langt mer avslappet i forhold til situasjonen, og hvis alt eksploderer og Mbappe bestemmer seg for å dra, vil den tidligere Tottenham Hotspur manageren hente Harry Kane fra sin gamle klubb.

I følge El Chiringuito de Jugones har Pochettino allerede snakket med PSGs hierarki om å hente Harry Kane hvis Mbappe går.

Les på Engelske Klubber: Aston Villa sender ut Conor Hourihane

Paris Saint-Germain har etter Mauricio Pochettino overtok gjenerobret førsteplassen i Ligue 1