tikk-takk-tikk-takk. (foto: united, twitter)

Det er bestemt at Ralf Rangnick skal ut på treningsfeltet på Carrington som vikartrener, nå gjenstår noen detaljer som avgjør lengden på vikariatet og tyskerens rolle videre. Så hva kan United-spillerne vente seg når 63-åringen overtar ledelsen?

Ifølge Daily Telegraph har Rangnick brukt dager på å gå gjennom videoer fra United-treningene under Solskjær. Alt skal analyseres for å finne ut hvordan hans egen fotballfilosofi skal integreres for å skape raske resultater.

Les: Nani må gi seg etter 31 scoringer på 88 kamper

Ifølge den engelske avisen kommer Rangnick til å introdusere treningsøkter med virkelig high-intensity. Gegenpress er merkelappen på fotballfilosofien. Skapt av Rangnick, dyktig utført av Jürgen Klopp.

I praksis betyr dette at United-spillerne møter en Rangick på treningsfeltet utstyrt med en stoppeklokke. Spillerne er forventet å vinne ballen innen åtte sekunder fra fløyta går og produsere et skudd på mål innen 10 sekunder etter å ha vunnet ballen.

Les på Tysk fotball: Alexander Nübel angrer ikke, men har gitt klar beskjed til Bayern München om hva som må skje

På programmet DW´s Kickoff forklarte Rangnick at det dreier det seg om en spesiallaget klokke med høy lyd som gjør at spillerne får med seg at sekundene går. Med innføring av denne high-intensity treningen, skal tyskeren oppnå raske resultater på treningsfeltet som så bringes inn på kamparenaen.

-Tikkingen kan bli irriterende for spillerne i begynnelsen, men vi har erfart at denne typen trening kan påvirke spillerne i løpet av få uker. De tilpasser spillestilen sin og det skjer instinktivt, fortalte Rangnick.

Manchester United-spillerne bør gjøre seg klar for «helvetes-uka».

OPPDATERT: På mandag kom bekreftelsen på ansettelsen av Rangnick.

Les: Totalt kaos på Bayern Münchens generalforsamling!