Ikke pent, men effektivt. Tre poeng på en dårlig dag er uansett digg. (foto: united, twitter)

Solskjær visste at Guardiola og Brendan Rodgers hadde gjort jobben før ham. Klopp er det ikke så mange som lenger regner med etter det ydmykende Merseyside-tapet. Så da gode, gamle Steve Bruce skulle redde seg selv og Newcastle ved å nekte United full pott, var seier det eneste utfallet som kunne aksepteres.

Med poengdeling mot West Bromwich friskt i minnet, fikk United-supporterne et skikkelig støkk da lagene gikk til pause med 1-1 etter scoringer fra Rashford og Allan Saint Maximim. Ingen skal anklage United for å spille god fotball denne søndagen, og ikke overraskende kom kritikk fra forståsegpåere hos Sky Sports og andre engelske medier etter halvspilt omgang.

Les: Må velge mellom David de Gea og Dean Henderson

So what!? Det deles som kjent ikke ut stilpoeng i verdens tøffeste liga.

Daniel James ser ut som han har våknet skikkelig, og sørget for 2-1 ledelse i andre omgang, før Bruno Fernandes gjorde det han gjør best på balløya: Sette straffer. 3-1 og mer enn nok for å sikre seier.

Ikke vakkert, men effektivt. Når United scorer på 3 av 7 skudd på mål, kan kritikerne snurpe igjen smella. Tre poeng og andreplass i Premier League (på bedre målforskjell enn Leicester) viser at Solskjær og United gjør jobben sin. På søndag var det tre poeng som telte.