(c) Bilde: HamKam: Marco Priis Jørgensen

HamKam er fornøyde med sin spiss, men har lyst på en som scorer mer og de er også fornøyde med sin danske keeper, men mer de er godt nok dekket med noen som er enda bedre. 

Ivar Sollie Rønning og Marco Priis Jørgensen har fått beskjed om at de ikke er med i HamKam framtidsplaner. A-LAGET

Les: Ranheim har ikke glemt det finnes talent i OBOS-Ligaen

Ivar har vært en svært viktig brikke for Kamma i flere sesonger, og har vært lagets toppscorer i tre sesonger på rad. Nå er imidlertid hans tid i klubben over.

– Ivar har gjort en veldig god jobb for klubben og skal ha sin del av æren for at vi er tilbake i norsk toppfotball, sier daglig leder John Anders Rise.

Slik forklarer Rise hvorfor lagets toppscorer likevel ikke får tilbud om ny kontrakt:

– Vi kjenner alle til Ivar sine kvaliteter foran mål. Der er han vår bestemann. Likevel søker vi etter spillere som kan gjøre oss enda bedre offensivt, forteller Rise.

Ivar kom til HamKam foran 2016-sesongen og har scoret 45 mål på 81 kamper for grønnbuksene.

Les: Mourinhos favoritt-spiller blir tilgjengelig på billigsalg!

Marco Priis Jørgensen kom til HamKam rett før laget reiste på treningsleir i Spania i vår. Dansken har tatt godt vare på sjansene han har fått på a-laget. På sine seks a-kamper har han holdt nullen i halvparten.

– Per i dag har vi både Lukasz Jarosinski og Lars Larsson Jendal på kontrakt. Om Lars blir utlånt også kommende sesong har vi ennå ikke tatt stilling til, men vi er trygge på at vi kommer til å ha et sterkt keeper-par også kommende sesong, sier John Anders Rise.

HamKam ønsker å takke både Ivar og Marco for jobben de har gjort i klubben vår – og ønsker begge lykke til videre i sine fotball-karrièrer.