Slo Brann på målstreken, presenterte spiss som julegave til fansen

(c) Bilde: Nest-Sotra: Sondre Liseth

Sondre Liseth satte lille julaften signaturtrekket sitt på en treårsavtale med Mjøndalen. Spissen kommer fra Nest Sotra og er MIFs julegave til fansen.

«Det har vært en lang prosess, og flere klubber har vært interessert i spilleren. Vi er glade for at han velger Mjøndalen, og ser frem til å få han på plass her til oppstart i januar», sier sportslig leder i MIF Fotball, Kenneth Karlsen.

Les: Det begynner å bli tydelig HamKam mener alvor

Liseth gjorde seg bemerket i årets OBOS-ligaen da han scoret åtte mål for det store overraskelseslaget fra Hordaland. Nest Sotra var spådd en plass i bunnen før sesongen, men endte på sjetteplass i 2018.

– Sondre er en anvendelig offensiv spiller, først og fremst som midtspiss. Han er sterk og et godt oppspillspunkt. Vi tror han vil passe godt inn hos oss og har et stort potensiale. Det han gjorde i 2018 var bra, og det blir spennende å følge han i Eliteserien, sier Karlsen.

Hovedtrener Vegard Hansen er henrykt over å kunne gå inn i julefeiringen én spiss rikere.

– Jeg er veldig førnøyd. Vi varslet at det kunne komme en julegave og da har vi holdt løftet vårt. Jeg håper mjøndølinger ser på det som et scoop – som vi gjør. Det er ikke det største navnet, men han kan bli det. Sondre er en god spiss og et fantastisk i oppspillspunkt. Han har kraft og fysikk i tillegg til å være rask, sier hovedtrener Vegard Hansen.

Liseth var lenge linket til Brann, men endte opp i Mjøndalen.

– Det har vært en tøff kamp, men han var tydelig at han ønsket seg til oss. Vi hadde en god prat med han og fortalte han at vi har veldig trua på han. Han likte måten vi driver på. Han er en type vi ikke har fra før og som gir oss større bredde i angrepsrekka, sier Hansen.