Erik ten Hag kan fortsette med fokus på det som betyr noe. (foto: Manchester United)

Liverpool-spillerne har allerede gitt Jürgen Klopp ligacuptittelen i avskjedsgave på forskudd, nå sto Manchester United i veien på vei mot FA Cup-trofeet. Det ble en Man United-Liverpool kamp vi ikke har sett på år og dager. For et trøkk! Erik ten Hag overlistet Jürgen Klopp, en prestasjon som bør veie tungt for nederlenderen.

Syv scoringer, det siste i det 120. + 1. minutt. 4-3 seier til Erik ten Hag og gjengen med røde djevler.

LES: Erik ten Hag insisterer at Mason Mounts Manchester United-karriere ikke er over

Dette var kampen som hadde absolutt alt. Scott McTominay ga United den første scoringen etter bare ti minutter, men Liverpool svarte med Mac Alister -og Salah-scoringer før pause. Så, etter 87 minutter kom spilleren United-supporterne totalt har avskrevet. Antony scoret!

Dermed gikk det til ekstraomganger og nesten en helseskadelig fortsettelse av kvartfinalen for supporterne på Old Trafford. Harvey Elliot satte inn scoring i det 105. minutt til Liverpool-ledelse, syv minutter senere var det en annen angrepsspiller United-supporterne har mistet litt troen på, Marcus Rashford, som satte inn utligningen.

Det gikk mot straffekonk, da unggutten Amad Diallo satte inn en nyyyydelig 4-3 scoring i det 120. + 1. minutt. Old Trafford eksploderte i et vanvittig leven, Diallo glemte alt han hadde lært på fotballskolen, dro av seg drakta i vill glede og dro på seg sitt andre gule til rødt. Diallo mister derfor neste runde, men i gledesrusen over å avgjøre det hele mot Liverpool er det nok ingen som bebreider 21-åringen.

Erik ten Hag og Manchester United-spillerne kunne synge seg hjem til søndagsmiddagen etter årets kamp. Rått! Ten Hag har vist han også er mannen for de store kampene. Dette bør veie tungt når Ratcliffe og gjengen skal avgjøre hvem som leder Man United neste sesong.

Okay, fortsatt ingen tittel denne sesongen, men denne seieren smaker etter en seig sesong akkurat nå som en tittel.

ENGELSKE KLUBBER: Mbappe stenger Premier League-døra for evig og alltid