Har fulgt hverandre gjennom tykt og tynt.

Det har vært mye snakk om Harry Kanes fremtid i London-klubben. Kane har vært en av landets beste spillere i en årrekke, men har fortsatt ikke vunnet et eneste trofé. Toppscoreren har blitt linket til Bayern München og ikke minst Manchester United.

Tottenham vil erstatte Conte med Mauricio Pochettino. Et godt argument for hente tilbake Poch er at det kan gjøre at Harry Kane blir værende i klubben, i følge Football Insider.

SISTE: Manchester United i samtaler med Liverpool-flopp!

Kilder nær 29-åringen sier at han har et svært godt forhold til Pochettino og at hans retur kan friste spilleren til å bli værende på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham håper Mauricio Pochettino kan bidra til at Kane blir værende

Man United presser hardt på for å signere Kane denne sommeren, og Spurs gjør alt de kan for å beholde landslagskapteinen i klubben etter det som vil bli nok en sesong uten trofé.

LES: Foran Barcelona i kampen om portugisisk stjerne

Pochettino blir sett på som det beste alternativet for å beholde Kane i klubben i minst ett år til.

Conte forventes å forlate Spurs etter hans utrolige pressekonferanse etter kampen i helgen der han angrep klubbens eiere, spillere og historie.

Kane ble klubbens toppscorer gjennom tidene denne sesongen, men har ennå ikke vunnet et trofé til tross for hans strålende prestasjoner.