Slik reagerte Neymar: Er du snart lagkamerat med Cristiano Ronaldo?

Jeg vil (foto: real madrid)

Etter Paris Saint-Germain sitt 3 – 1 nederlag mot Real Madrid i Champions League fikk den brasilianske superstjernen spørsmål om han snart er lagkamerat med Cristiano Ronaldo i Real Madrid.

Ifølge den spanske avisen Marca «klarte han ikke å slutte å smile», et smil som de klarte å lese mye fra.

Neymar har helt siden overgangen fra Barcelona i sommer blitt spekulert bort fra Frankrike og indisiene på et flytte til Real Madrid har bare blitt sterkere og sterkere.

Les: Kongen er ikke død, lenge leve kongen

Neymar

 

Marca sier Real Madrid er fast bestemt på å lokke ham til Bernabeu og at de er klar til å betale det det vil koste, minst 2,5 milliarder kroner.  Da de to lagene møtte hverandre på tirsdag var det bare smil, omfavnelser og hygge å se. – Neymar skulle føle seg hjemme.

Real Madrid fans og spansk presse er overbevist om at Neymar sitt lure smil er bevis for at han Real Madrid spiller om kort tid.

På banen ble Cristiano Ronaldo historisk igjen- og viste at Neymar fortsatt har et stykke  å gå hvis han skal kaste ham av tronen som verdens beste spiller.

Den fem ganger Ballon d’Or-vinner ble den første som har scoret 100 Champions League-mål for samme klubb.

 

 

Real Madrid manager Zinedine Zidane, som har har fått pusterom etter seier i La Liga og seieren over Paris Saint-Germain sa etter kampen:  «Vi fortsatte å spille vårt spill, selv når de gikk videre.»

» Vi er glade for Ronaldo hver dag. Han fortsetter å gjøre fantastiske ting.»

https://twitter.com/ilMessi10i/status/964604596122505216