Enhver fotballfan drømmer om en fantastisk ferie for å se sitt favorittlag på gressmatta. Det er ingenting som slår det å se fotball live, å være på stadion med alle de andre supporterne, og oppleve det som skjer i sann tid.

England er klassiker når det kommer til fotballreiser ettersom noen av verdens beste klubber kommer herfra. En godt planlagt fotballtur havner kanskje midt på en av Premier Leagues mest spennende kamper?

Finansiering av turen

En slik tur kan bli dyr, ettersom det både skal reiseomkostninger, hotell og kampbilletter til for at drømmen kan komme i oppfyllelse. Det er mange gode muligheter for å spare penger, for eksempel, ved å sette av en liten sum i måneden, eller ved å kutte ned på forbruket i hverdagen. Noen velger også å ta opp lån for å finansiere ferier eller andre ting man ønsker å gjøre. Hvis man velger denne muligheten, er det viktig å vite hvordan det fungerer, og hvilke krav det stiller til deg. Du bør gå på nett og undersøke hvilke type lån man kan søke om, og hva de forskjellige kan brukes til. Du kan se mulighetene for å låne penger her, og finne lånet som passer din økonomiske situasjon.

Før du låner

Det er klart en fotballreise er fristene, og det kan til og med virke som om den er rett rundt hjørnet, men du skal tenke deg godt om før du låner penger, og ikke minst forsikre deg om at det er noe som passer deg akkurat nå. Det er ikke farlig å ta opp lån, så lenge man følger nedbetalingsplanen, og vet at man har råd til å bemanne lånet. Du vil antakelig låne penger i en annen situasjon, for eksempel når du tar opp bolig- eller billån. 

En god måte å få en bedre oversikt over lånet du ønsker å ta, er å bruke en lånkalkulator. Disse lar deg legge in summen du vil låne, og deretter regulere nedbetalingsperiode. Dette vil gi et innblikk i hva lånet reelt vil koste, og hvordan rentesatsen vil endres avhengig av hvor lang tid du trenger. Du kan også ta kontakt med en lånutbyder, eller en bank for å få økonomisk rådgivning.

Tips til turen

Dersom du har planer om å dra på fotballtur, så har du mye moro å se frem til. Se etter noen gode tips til fotballturen for den beste opplevelsen. I England er det en levende fotballkultur blant folket, og du vil mest sannsynlig oppleve et stort fellesskap. Dette er også grunne til at det er så populært å se kamper på sportsbarer i de ulike byene her. Hvis du ønsker å gjøre turen billigere kan du derfor droppe billettene til stadion, og satse på å ta en øl og se kampen med venner på en sportsbar.

Hvis en fotballtur er drømmen, så finnes det måter du kan spare til. Det er også mulig å ta et lån, og så lenge du er klar over kravene og forventingene det stiller deg, så kan det være en mulighet.