Bodø/Glimts Ulrik Saltnes (27) er en av de viktigste spillerne i Bodø/Glimt. Nå vil klubben gjerne forlenge kontrakten hans med serielederne.

– Det er en tillitserklæring overfor meg. Vi har jobbet godt over tid og skapt en flott vinnerkultur i klubben. Vi har også fått inn en fin spillergruppe innad, med flere spennende spillere sa, han etter 2-0 seieren over Vålerenga.

– Da er det kanskje ikke så dumt at klubben allerede har tatt kontakt med deg og ønsker å forlenge kontrakten med ytterligere noen år?

– Jeg stortrives i Glimt, ingen tvil om det. Jeg håper jeg kan være med å bidra til at vi tar vare på den kulturen vi har bygd opp. Så får vi se, smiler lysluggen fra Brønnøysund som har en kontrakt som går ut i 2022-sesongen.

Sammen med Brede Moe er han den spilleren som har vært lengst sammenhengende i Glimt-troppen. Brede Moe forlenget nylig avtalen sin med Glimt. Midtstopperens nye kontrakt går ut etter 2023-sesongen. Nå kan det gå mot en ny kontrakt for spilleren, som har vært inne i landsslagsvarmen ved flere anledninger. Etter at Jens Petter Hauge forsvant til Milan, har også flere nevnt Saltnes som en av de viktigste spillerne til at Glimt-ligger der dem er på tabellen.