(c) Bilde: Strømsgodset: Henrik Pedersen

Den tidligere Strømsgodset-treneren, Henrik Pedersen som tok farvel med Drammen og Norge gjennom et bilvindu er på vei tilbake i managerstolen. – Dansken skal være tilbudt jobb i Vendsyssel FF som gjennom neste hele sesongen kjempen på kanten av stupet. Bare flaks hindret nedrykk til nivå tre i Danmark.

Det er en klubb i krise Henrik Pedersen snakker med, oppkjøringen til årets sesong kan ikke skje på stadion da de må vente på at det nye gresset de har lagt skal gro, troppen er særdeles tynn og denne uken startet treningen opp igjen etter ferie. (Vendsyssel har ingen spillere med i EM)

Les: Evertons managerflopp er tilbake på fotballøya

Etter en elendig sesong har klubben pr nå ingen trenere!.

Ekstrabladet skriver at nå har treningene startet opp igjen uten en eneste trener på feltet og bare 13 spillere på kontrakt. – Vendsyssel FF har fått med seg en gruppe lokale investorer for å finansiere den tidligere Godset-treneren.

De samme investorene skal også jobbe iherdig med å kjøpe klubben tilbake fra sveitsiske Core Sports Capital, som i lokal presse får all skyld for klubbens elendige situasjon.

Den 43 år gamle dansken fikk sparken i Strømsgodset etter en rekke bekymringsmeldinger om uønsket oppførsel og rasistiske bemerkninger. Noe Henrik Pedersen benektet.

Les: Vi skjønner United har gjort en god deal når Dortmund-direktøren surmuler