Slaven Bilic: Alltid like blid

Spørsmålet de siste dagene har egentlig vært hvem skulle få sparken først, Arsenal manager Mikel Arteta eller West Bromwich manager Slaven Bilic.

West Bromwich gjør rent bord og kvitter seg samtidig med assistentrenerne Dean Racunica og Danilo Butorvic, og førstelagstrener Julian Dicks. Det viser seg at det var mye tøffere i Premier League enn i Championship.

Les: Portos heftige prislapp på midtbanetalent skremmer ingen

Den 52 år gamle kroaten Slaven Bilic er ferdig som manager for West Bromwich, det var et slags omvendt kappløp med Arsenal manager Mikel Arteta. – Denne sesongen har vært en tragedie for Arsenal og etter de mot bunnlaget Burnley hjemme på Emirates, regnet de aller fleste med det ville komme en umiddelbar oppsigelse. Det ser ut til at manageren får en siste sjanse til å bevise i kveld. Kl 1900 tar de imot formlaget Southampton. (Arsenal befinner seg før kampen på en 15.plass mens Southampton ligger på 4.plass)

Neste kamp for West Bromwich kommer allerede på søndag, med nabooppgjøret mot Aston Villa. Hvem som leder dem der er foreløpig ikke kjent.

Bilic tok over klubben i fjor sommer og ledet dem opprykk etter å ha blitt nummer to i Championship.

I Premier League har det gått tråere for West Bromwich, som selv med ett poeng borte mot Manchester City tirsdag kveld, ligger nede på 19. plass, med syv poeng på 13 kamper.

Bilic har tidligere vært kroatisk landslagssjef og var også manager i West Ham fra sommeren 2015 til høsten 2017.