Coop er en av Norges største sports sponsorer og de skrev for ikke lenge siden under en avtale med Norges Friidrettsforbund, nå skyter de inn millioner til kvinnefotballen og blir hovedsponsor for Toppserien. 

Coop markerte seg for alvor som sportssponsor da de sponset Petter Northug sin satsing med millioner hver eneste år og vi fikk mulighet til å spise brød og samtidig føle tilhørighet til Norges daværende beste skiløper.

Kvinnefotballen har det siste året fått et løft, med likelønn, profiler som gjør det bra internasjonalt, flere sponsorer og mer publikums interesse. Coop ønsker å surfe på denne økte populariteten og gjennom å betale inn et betydelig beløp gjøre videre satsing mulig.

– Vi er utrolig stolte av at Coop blir en av hovedsamarbeidspartnere til Toppserien. Dette viser igjen at kvinnefotballen er et produkt som mange har tro på. Det betyr mye, sier Hege Jørgensen, daglig leder for serieforeningen for kvinnefotball i en pressemelding.

Avtalen som gjelder for ut året med mulighet for forlengelse for to år til. Avtalen er betydelig, men ingen av partene vil ut med hvor stor den er.