Skal konkurrere med en klubb spilleren ikke vil forlate - og City. (foto: united, twitter)

Harry Maguire er i spill – igjen. Denne gangen er det mer tvilsomt at Leicester får beholde sin landslagsspiller. Det sørger kappløpet mellom United og City for.

Den siste uken har Harry Maguire vært opptatt med Nations League og nesten-finalen. Når landslagssamlingen nå er over, venter en annen kamp.

For Maguire blir dette mindre strevsomt. For ifølge Sky Sports er det Manchester United og City som skal stå for svettingen.

Lederen. (foto: maguire, twitter)

Les: Banket inn 21 mål, benyttet ikke kjøpsopsjonen på bare 50 millioner kroner

Rivalene skal være fast bestemt på å sikre seg signaturen til forsvarsklippen i sommer, og skal ifølge Sky Sports være beredt på å knuse rekorden for en engelsk forsvarsspiller.

Leicester på sin side har knapt satt en pris på Maguire, da salg ligger langt unna ønskesituasjonen deres.

Vil hvertfall ikke slippe Harry. (foto: leicester, twitter)

Les: Denis Suarez ferdig hos Barcelona – i forhandlinger med topp-fire klubb

Men selvfølgelig har de gjort seg opp en mening. Ifølge Sky Sports kilde, har revene tenkt på et tall som ligger over det Liverpool måtte strekke seg for da de hentet Virgil van Dijk forrige sommer:

Rundt 900 millioner kroner.

For City og United skal dette være drømmetenkning for Leicester, men skal akseptere at de må ut med mer enn den halve milliarden Tottenham ga, da de hentet Kyle Walker i 2017.

Og Maguire selv?

Ifølge Sky Sports er 26-åringen av den lojale typen, som fortsatt er takknemlig for at the Foxes gav ham tillit da de hentet ham fra Hull City i 2017. Det er derfor inget hastverk med å forlate byen til fordel for Manchester.

Derfor kan vi trygt si: Dette kan gå alle veier.

Les: Solskjær, gjett hvilken stjernekeeper som har United øverst på ønskelisten