Liverpool, that was ancient times. lads. (foto: benitez, twitter)

Det er mange Everton-fans som absolutt ikke ønsker seg Rafael Benitez som deres neste manager, det er ikke glemt alle årene han leder nærmeste nabo og største rival Liverpool. – Mange truer faktisk med å «slutte» å være fans hvis det som Sky Sports melder i dag faktisk skjer.

Det begynner å bli lenge siden Rafael Benitez ledet Liverpool, men for mange ikke lenge nok. Man går ganske enkelt ikke fra «The Reds» til «The Blue» selv om det er over ti år imellom. – Mellom 2004 og 2010 ledet han Evertons byrival. 61-åringen har også vært innom Chelsea og Newcastle i Premier League.

Det har vært hektisk aktivitet i Everton siden Carlo Ancelotti overraskende dro til Real Madrid, etter å ha vært igjennom en god del kandidater ser det nå ut til at Benitez, som har vært arbeidsledig siden han forlot Kina i vinter, skal overta.

Les: Italiensk media: AC Milan åpner for salg av Jens Petter Hauge

Det haster for Everton å finne tak i en spennende manager hvis de skal klare å demme for superstjerner som vil vekk. – Akkurat nå er Merseyside klubben litt som Nord-Korea, folk stikker hvis de får muligheten.

The Athletic melde for noen dager siden at både Richarlison og James Rodriguez aktivt begynt å se seg om.- Vi får se om 61 år gamle Rafael Benitez får dem til å bli.

Les på Engelske Klubber: The Guardian: Lucien Favre rygger ut av Premier League-jobben

En jobb i Everton passer egentlig Rafael Benitez perfekt. -Elleve år er gått siden Benitez fikk sparken i Liverpool, men familien hans bor fortsatt på Merseyside. ( De blir sikkert glade for å få han «hjem» igjen)