Timo Werner nederst i mølja.

Den siste uken har tidligere Chelsea-spiller Timo Werner blitt linket til Manchester United. Tyske Sky Sports meldte Premier League-klubben har tatt kontakt med RB Leipzig og bedt om oppdateringen på «situasjonen til spissen» frem mot overgangsvinduet. Den hyperaktive overgangsjournalist Romano melder kontakt er tatt, men at det er opp til den som blir Man Uniteds nye sportsdirektør å ta den endelige avgjørelsen. I tilfellet Werner skal avgjørelsen allerede vært tatt.

Timo Werner hadde aldri noen spesiell suksess i Premier League. En av bundesligas største målgarantister for RB Leipzig forsvant helt bort fra spotlighten etter at han dro på seg Chelsea-drakta. Tyskeren forlot Stamford Bridge med en Champions League-tittel, men må tåle å dra med seg et flopp-stempel fra sesongene på balløya.

LES: BBC: Cristiano Ronaldo saksøkt for en milliard dollar

Det var derfor ikke spesielt mange Manchester United-supportere som reiste seg i stormende jubel med utsiktene for Timo Werner på topp i United-drakta. Ifølge tyske Sky Sports skal supporterne slippe å bekymre seg, mediet hevder Werner har avslått muligheten til å leies ut til United i januar, han skal holde seg i Leipzig og kjempe om spilletid.

LES OGSÅ: Skal overbevise verdens 3. beste spiller om at Champions League vinnes med Arsenal