Har all grunn til å smile. (foto: roma, twitter)

Da det ble klart at Nemanja Matic var ferdig etter fem år hos Manchester United, var det spesielt én manager og klubb som pekte seg ut som neste destinasjon for 33-åringen. Det blir heller ingen overraskelser når Matic signerer kontrakt med The Special One.

For da José Mourinho kom til Manchester United i 2016 var det nettopp som The Special One (ifølge ham selv). Noen sesonger med United og Tottenham senere hadde portugiseren mistet noe av posisjonen sin i Premier League. Likevel, samarbeidet mellom Mourinho og Matic var alltid tett og godt, og den tidligere United-manageren har uttalt at Matic er spilleren han virkelig stoler på.

LES: Prøver å friste med Aaron Wan-Bissaka

De jobbet sammen hos Chelsea, det samme hos United.

Ifølge Sky Sports Italia signerer Matic snart kontrakt med Roma for kommende sesong. Dermed er det duket for tredje runde med manager/spiller-forhold på de to.

Det har ikke manglet på tilbud til Matic, så muligheten til å spille for Mourinho har virkelig veid tungt. For Roma-manageren blir signeringen en stor seier.

Nemanja Matic og venner

LES: Tilbyr å doble lønna til Gabriel Jesus

Nå gjenstår de siste forhandlingene om personlige betingelser og den obligatoriske medisinske testen. Formelt er Matic ferdig hos United 30. juni, så starter neste kapittel for den defensive midtbanespilleren. Dette kan bli skikkelig bra.