På vei fra det ene møtet til det andre mens han har advokat og tallknusere klare.

Han er 18 år ung, allerede etablert i Ligue 1 med 32 seriekamper forrige sesong for Frankrikes 4. beste klubb, representerer Frankrike på U21-nivå og er med i OL-troppen. Tidligere i sommer var Leny Yoro linket til både Real Madrid og Liverpool, nå handler det om Manchester United.

Manchester United skal inn med langsiktige forsterkninger i midtforsvaret, bud er lagt inn på 21-åringen Jarrad Brathwaite, men Everton nekter å rikke på forventningene om nesten det dobbelte, opp mot 70 millioner pund. Dette har fått Man United-ledelsen til å tråkke hardt på bremsen med klar beskjed til Everton-ledelsen om at de trekker seg, hvis ikke forventningene jekkes kraftig ned.

LES: Snedig plan legges for å ha råd til å signere Erling Haaland

Her spiller den franske tenåringen en rolle. Yoro har den siste måneden vært linket til Manchester United som en av midtstopperkandidatene, ifølge Sky Sports har United nå innledet samtaler med Lille og 18-åringen om overgang. Lite tyder på at Everton kommer til å komme Manchester United i møte på pris for Branthwaite.

Det snakkes om krav fra Lille på 50 millioner euro for Yoro-signering, så her går Manchester United inn i en enklere forhandling.

Alt du trenger å vite: Nederland – Frankrike

F7: Verdens dyreste keeper ber om plass på benken