Sky Sports: Har utkonkurrert Barcelona og landet en avtale

Mr. Ed.
Top Article ad

Må innrømme at det har vært så mye frem og tilbake at jeg begynner å bli lei alt som har med Sporting Lisboa og Bruno Fernandes å gjøre. Manchester United direktør ED Woodward har nok en gang økt budet til Glazer-familens store misnøye.

Sky Sports hevder at de røde djevlene har økt tilbudet sitt til Sporting for Fernandes to ganger i løpet av det siste døgnet, nå er avtalen verdt opptil 80 millioner euro.

Les: Bekreftet Christian Eriksen har signert – får nummer 24

Sporting direktør Hugo Viana har vært en hard nøtt for Ed Woodward som først fikk godkjennelse på å bruke mer penger etter Barcelona var i ferd med å hale avtalen i havn tidligere i dag.

Manchester United betaler med en gang 55 millioner euro og med tillegg kan det komme opp til 80 millioner euro, noen av tilleggene er forholdsvis lette å nå, mens andre er vanskelige, nesten umulige. – Det siste og tøffeste tillegget blir utbetalt hvis Bruno Fernandes vinner Ballon d’Or.

Les på Popidol: Amazon kan skru opp prisen på Premier League med milliarder

Barcelona kom med en litt høyere total, men ville holde tilbake større deler av dealen frem til sommeren.

Så det ser ut til at for første gang siden overgangsvinduet i januar åpnet at United og Sporting er enige om spillerens verdi.

Rapporter i Spania hadde hevdet at Barcelona var i samtaler med Sporting og hadde foreslått en avtale frem til 2025, selv om de ville ha lånt Fernandes til Valencia til slutten av sesongen 2020-21.

Spilleren forventes nå å ta turen til Old Trafford for en medisinsk test, med personlige vilkår som det neppe vil føre til problemer før vinduet stenger på fredag i og med at de allerede var avtalt for en måned siden.

Les: Solskjær vil kline til og hente spiss til 1,4 milliarder