Adeyemi on fire. (foto: salzburg, twitter)

Jürgen Klopp sa forrige uke at Liverpool-troppen han nå disponerer er den beste i hans tid på Anfield. Stammen er på plass, samtidig som det må etterfylles i angrepsrekka til Liverpool. Stjernene som har scoret Liverpool til de største trofeene de siste sesongene skal utfordres av neste generasjon offensive fotballgenier. Ifølge Sky Sports Austria har døra åpnet seg inn til en omsvermet tysk landslagsspiller.

Liverpool har også tidligere vært linket til Karim Adeyemi, men Borussia Dortmund har det siste året vært i nesten-posisisjon til å signere RB Salzburg-spilleren. Nå går det raskt mot sommerens overgangsvindu, der det fortsatt ikke har kommet på plass en avtale med Bundesliga-klubben. RB Salzburg har skjønt de kan stille store krav når storklubbene skal hente deres talenter, nå hevder Sky Sports at døra til 20-åringen er åpen for flere tilbydere.

Les: Mundo Deportivo: James Rodriguez på vei tilbake

Sky Sports hevder det pågår samtaler mellom Liverpool og RB Salzburg, med PSG og RB Leipzig også inne i bildet. Senterforwarden har hamret inn scoringer i nesten Haaland-style, med 20 scoringer på 38 kamper. Debuten på Die Mannschaft kom i september i fjor, der den første landslagsscoringen ble unnagjort mot Armenia.

Leder en av verdens desidert beste klubber. (foto: liverpool, twitter)

Vi blir ikke overrasket hvis Adeyemi og RB Salzburg velger tittelkandidat Liverpool.

Legende+: Arjen Robben: Drev motstanderne til vanvidd og trollbandt Bayern-supporterne