Chelsea boss Marina Granovskaia

For noen dager siden hevdet Sky Sports at Chelsea hadde fyrt av et bud på 85 millioner pund for Romelu Lukaku, et milliardbud Inter avslo. Dette skal ikke ha stanset Granovskaia og gjengen.

Forrige uke hevdet Gazzetta dello Sport at Inter og Lukaku hadde møte møte på torsdag for å se på mulighetene for et comeback til Stamford Bridge. Ifølge den italienske avisen var Chelsea klar med tilbudet om en dobling av lønna, fra 7,5 millioner euro på San Siro til 12-15 millioner euro. Lukaku svarte med å trekke seg fra samtalene.

Les: Bruttotroppen til OL-kvalifiseringen er tatt ut

Den italienske avisen mente det var fire grunner til at Lukaku takket nei til over én millioner kroner ekstra i ukelønn:

1. Overvekt av negative minner fra Premier League de siste sesongene

2. Er vel etablert i Milan med tre leiligheter og ulike forretninger han driver

3. Inter-supporterne har gitt støtte hele veien – har et tett forhold (i motsetning til United-supporterne på tampen av Old Trafford-oppholdet)

4. Serie A-titlen har gitt mersmak, Lukaku har topp motivasjon for å vinne back-to-back.

Blir neppe så laidback stemning på Stamford Bridge. (foto: inter, twitter)

Les på Engelske klubber: Fabinho klar for flere år med titler hos Liverpool

Dette har tydeligvis ikke stanset Chelsea. Ifølge Sky Sports Italia har gjengen fra Stamford Bridge nå biffet opp budet til 130 millioner euro.

Nesten 1.4 milliarder kroner.

Stemmer dette, spørs det om Gazzetta dello Sports analyse på hvorfor Lukaku blir på San Siro har noe hold. Ekstremt pressede Inter Milan har ingen sjanse til å takke nei til denne økonomiske redningspakken fra Chelsea.

Les: Hurtigtoget Leon Bailey har ankommet Villa Park