Skumle rykter om Virgil van Dijk

1394
Gjør Roma-potensiale om til Liverpool-gull. (foto: Liverpool, twitter)

Kanskje ikke så skummelt når vi vet alt det skumle som foregår rundt om i verden, men likevel. Stemmer det at to giganter gjør seg klare for å lirke ut Liverpool-stjerna fra Klopps grep, kan dette bli skikkelig skummelt for Liverpool-supporterne.

Nå skal det nevnes at van Dijk ikke har noen grunn til å skifte klubb. Liverpool er regjerende mestre i Champions League og har så langt god fart mot Premier League-trofeet. Men i fotballens verden er ingenting konstant.

Les: Solbakken er helt unik i Danmark

Ifølge spanske AS har både Real Madrid og Barcelona begynt å skrive manuset på historien der van Dijk ender opp i La Liga, og der begge gigantene er villige til å «break the bank» for å lykkes med overgangen.

Hvis dette stemmer, bør de to klubbene kjappe på når muligheten byr seg. Ifølge Daily Mirror har Liverpool mer eller mindre fått van Dijk til å binde seg til masten på Anfield frem til 2025.

Les på Popidol: House of Targaryan får sitt eget «Game of Thrones» spin-off

Vi ser ikke helt hvordan noen i denne verden skal lykkes med å overbevise verdens beste forsvarsspiller om at gresset er grønnere utenfor Anfield.

Det kommer Jürgen Klopp til å sørge for.

Les: Zlatan er tidenes beste