Har tropp til å holde seg langt unna 8. plassen. (foto: rb leipzig, twitter)

Det endte med 2-2 og poengdeling på Red Bull Arena mot PSG, en deling RB Lepzig-treneren mener var et ran.

Jesse Marsch viste tidlig i kampen at han ikke hadde sansen for den svenske dommeren, og rakk å få tildelt et gult kort for kjefting før pause. Christopher Nkunku hadde sendt Bundesliga-klubben i ledelse etter åtte minutter, men to scoringer fra Wijnaldum i løpet av de neste tretti minuttene fikk humøret til Marsch til å dale.

Les: Arbeidsløs norgesvenn Uwe Rösler fikk en hyggelig telefon fra fotballøya

RB Leizpig reddet seg inn på overtid med straffescoring, men Marsch så likevel seg selv som taperen av to poeng.

-Jeg har inntrykk av at dommerne traff beslutninger som favoriserer de store klubbene istedet for de små, begynner Marsch etter kampen ifølge Goal.

-Det er vanskelig å få respekt for dommerne. Det virket som om kampens dommer ønsket seg en autograf fra Neymar, fyrer Marsch.

Rett, eller galt, RB Leipzig får nok en streng telefon fra UEFA i løpet av de neste dagene. For Jesse Marsch har dette liten betydning. Første sesong som Leipzig-leder i Champions League har uansett blitt en skuffelse.

Les: Måtte lære seg å vaske tøy og sånt før han kunne signere med Manchester City