Frykter ingen. foto:skriniar, twitter)

Den tidligere Liverpool-forsvareren Martin Skrtel mener Milan Skriniar bør fortsette i Inter Milan og kjempe for sin fremtid på San Siro. -Liverpool viser interesse for Skriniar, Jurgen Klopp ser på han som en perfekt erstatter Dejan Lovren.

Gazetta hevder de røde har samlet et dossier om midtbacken. – De er imidlertid ikke de eneste som er interessert i Milan Skriniar , som opplever å bli benket flere ganger spesielt mot slutten av sesongen.

Les: Keeperkaos: «Jeg vil spille for Manchester United og England, men..»

Den Slovenske landslagsspilleren har vært ute av form og måtte på onsdag sitte på sidelinjen da hans kamerater beseiret Getafe i Europa League.

Manchester United og Manchester City antas også å ha en interesse for 25-åringen, som er under kontrakt frem til 2023.

Tuttosport hevdet nylig at United hadde ‘lagt frem et bud på 65 millioner euro og med det matchet budet fra City.

Inter har tilsynelatende ikke tenkt å selge forsvareren.

Les: Tapte Joao Felix racet i fjor, har bedre startposisjon i år

Landsmann Martin Škrtel, som har 320 kamper for Liverpool, sier at han burde bli hos Nerazzurri.

Å komme til et lag i flyt, slik Liverpool er, mens du selv sliter er ikke redningen

Skrtel sa til SempreInter: «Det er øyeblikk i livet til hver spiller der ting går veldig bra, men det er også øyeblikk der ting ikke går som planlagt. Når dette skjer er det viktig for en spiller å reagere. Skriniar gjennomgår noe som ligner på dette hos Inter.»

«I de siste kampene har han mistet sin rolle som førstevalg, og det er mer og mer snakk om det faktum at han kunne forlate klubben. (Men) han er fortsatt ung, og han bør forbli sterk og kjempe for bedring.»

«Selv om det er interessen fra engelske og spanske klubber, ville den beste løsningen for ham være å bo på Inter, hvor han har bygget et stort navn for seg selv.»

“Jeg kjenner Milan, og jeg tror han vil kjempe om sin plass i laget og komme tilbake i den nye sesongen. Milan må være rolig og jobbe enda mer i trening for å overbevise Conte om å stille ham i «line-upen». Ingen er i tvil om hans egenskaper. ”