Matt Doherty

Vi i Sporten er knalltøffe gravejournalister som ikke setter endelig punktum før alle aspekter er grundig belyst. – Stor avsløring! – Nok et Arsenal fan er på vei til å Tottenham spiller.

Matt Doherty er i sluttforhandlinger med Tottenham, men hans gamle tweets mer enn antyder at han hadde en kjærlighet til Arsenal. – En kjærlighet som skal vare for alltid ig alltid!.

Les: Marca: James Rodriguez er klar

Tottenham skal være enig med Woolverhampton om en overgang på 16 millioner pund, Fabrizio Romano melder det bare er deltajer som gjenstår.

Å bli med i Spurs og spille under Jose Mourinho ville være strålende for en spiller som ble signert av Wolves for 75.000 pund i 2010.

En tweet fra åtte år siden så Doherty, som var på utlån hos Bury den gang, erklærte sin kjærlighet til det nord London laget han nå skal kalle sine rivaler.

En annen er fra 7. september 2013 så ham skrive: «Ja, jeg er ENORM Arsenal-fan!», Mens han også satte «Ozil» med et hjerte da han viste sin takknemlighet for den tyske playmakeren.

Les: Ronaldo vurderer overgangen som vil gi oss verdens råeste angrepstrio!

Det er også en annen forekomst der han refererte til Gunners som «oss» da han ga sine tanker om en 1-1 uavgjort mot Manchester City.

«Mann jeg elsker Arsenal og btw [Karl] Jenkinson er rask, men Gervinho kunne vunnet det for oss til slutt, men ta poenget med [sic],» skrev iren på Twitter.

Spurs-spillere som har en forkjærlighet for Arsenal, er ikke akkurat en ny ting. Det er ganske kjent at Harry Kane var en stor fan som barn, mens Moussa Sissoko og Serge Aurier begge har blitt avbildet med Arsenal-skjorter.

Skulle Doherty bli med som forventet, blir han Spurs ‘andre sommersignering etter erobringen av Southampton-skipper Pierre-Emile Hojbjerg.

Les på Engelskeklubber: Leo Skiri Østigård lånes ut videre, denne gangen til Coventry

Rapporter sier Wolves vil fylle tomrommet som Doherty etterlot seg med Arsenals Ainsley Maitland-Niles.