En av de få kampene for Henderson og Donny van de Beek

Dean Henderson (24) kom til Manchester United som 14-åring. Siden han begynte å spille elitefotball har han stort sett vært utlånt til mindre klubber. Sesongen 2019/20 fikk keeperen sitt gjennombrudd da han ble utlånt til Sheffield United i Premier League og imponerte stort.

Før forrige sesong kom Henderson tilbake til Manchester United og i vår tok han over førsteplassen etter David De Gea. I sommer testet Henderson positivt for covid-19 og var borte i flere uker, hvoretter De Gea tok tilbake førsteplassen. – Den spanske keeperveteranen som på høyden ble regnet som en av verdens aller beste keepere har funnet tilbake til god gammeldags form. All snakk om at han skal forlate Old Trafford med det første har forsvunnet som dugg for solen.

Les: Olivier Letang: «Hazard retur? Det er ikke umulig»

31 år gamle David de Gea som har kontrakt frem til sommeren 2023 trives og blir. – To år i skyggenes dal er for lenge for Dean Henderson. – Denne sesongen har 24-åringen kun spilt to kamper.

Det har gått rykter om at Ajax ønsker seg Dean Henderson allerede i januar, men samtaler er ikke åpnet enda. Vi regner med at så snart vi passerer Boxing Day at tilbudene begynner å hagle.

Les på Synaps: Over 350.000 seere fulgte den dramatiske playoffkampen