Mye har forandret seg siden sommeren.

Anthony Martial syntes han fikk litt lite spilletid i høst på Manchester United, og tro ikke at det ble bedre etter Alexis Sánchez meldte overgang fra Arsenal i januar. 

Han ble signert i sin tid da Luis Van Gaal var manager og levert i sin første sesong 17 mål, etter det har leveransen ikke vært på samme høye nivå. Manchester United manager Jose Mourinho har strukket seg ved å si at Anthony Martial er det eneste som Luis Van Gal etterlot seg som var positivt. Likevel føler Martial seg uglesett, nettopp av den grunn.

Les: Mourinho mektig lei millionærer som underleverer

En annen forklaring som noen trekker frem er depresjon etter han tok sin ex på fersken med en annen. – Uansett 22 åringen er ikke førstevalg og ønsker seg bort, nå har han slettet sin Instagram konto og borte er alle lykkelige bilder i Manchester United drakt.

Denne sesongen har vært en nedtur for Martial, han får mindre og mindre spilletid og ble ikke tatt ut til VM i Russland i sommer. Kontraktsforhandlingene med Manchester United har lege stått i stampe, Jose Mourinho sier han ikke vil stå iveien for en overgang så lenge det ikke er en til en konkurrerende Premier League klubb. – Litt dumt da at de klubbene som er mest interessert er Tottenham og Chelsea.

 

 

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp