Captain Jack.

Et godt råd hvis du skal snike deg ut for å dra på fest, ikke krasj med bilen din slik Aston Villa Kaptein Jack Grealish gjorde og ikke gjør det rett etter du har oppfordret alle andre til å være hjemme.

Et uhell kan skje den beste, men å kjøre til en venn samtidig som man befinner seg i karantene er rett og slett for dumt, noe Grealish selv innrømmer. – Full av skam forteller han om hendelsen.

West Midlands Police meldte at de rett før klokka 10 søndag ble kalt ut til Dickens Heath-området etter en Range Rover hadde kjørt inn i to parkerte biler. – Det var bilen til Grealish som krasjet etter å ha festet hele natten.

Les: Barcelona-spillerne nøyer seg ikke med å kutte lønna

Ironien er at Aston Villa kapteinen tidligere hadde oppfordret sine følgere på Twitter om at alle burde følge myndighetenes råd og holde seg hjemme.

Mindre enn 24 timer før hendelsen hadde den 24 år gamle Grealish laget en videoappell for at folk skulle være hjemme under den regjeringshåndhevede nedstengningen.

Grealish, som Villa bekreftet ble bøtelagt, sa på Twitter mandag: «Jeg vil bare lage en rask videomelding bare for å si hvor dypt flau jeg er over hva som skjedde i helgen.

«Jeg vet at det er en tøff tid for alle for øyeblikket, å være innendørs så lenge, og jeg fikk tydeligvis bare en samtale fra en venn som ba om å komme til han – og var dum som gjorde det».

«Jeg vil ikke at noen skal gjøre den samme feilen som jeg gjorde, så jeg oppfordrer åpenbart alle til å være hjemme og følge reglene og retningslinjene for hva vi har blitt bedt om å gjøre.

«Jeg vet at jeg kommer til å gjøre det i løpet av en nær fremtid, og som jeg sa, oppfordrer jeg tydeligvis alle til å gjøre det samme.

«Jeg håper alle kan godta unnskyldningen min, og vi kan komme videre fra dette, og forhåpentligvis i nær fremtid at vi alle kan være ute og kose oss igjen når alt dette har blåst over.»

Etter Grealishs videomelding ga Villa ut en uttalelse på deres offisielle nettsted som bekreftet at spilleren ville bli disiplinert og bøtelagt, hvor inntektene til en lokal veldedighet.

«Aston Villa er dypt skuffet over at en av spillerne våre ignorerte regjeringens veiledning om å være hjemme under karantenetiden,» heter det i en uttalelse fra klubben.

”Kaptein Jack Grealish har akseptert at beslutningen om å forlate huset hans var galt og helt unødvendig. Det brøt med regjeringens retningslinjer som er klare og bør følges av alle.

«Spilleren vil bli disiplinert og bøtelagt med inntektene som er gitt til The University Hospitals Charity i Birmingham.»