Trenger mykje lys og mykje varme.. (foto: psg, twitter)

Det er noe helt spesielt med vinterfotball på balløya. Det kan være kaldt som pokker, til og med snødekte baner som forrige helg. For sør-amerikanske spillere kan selve klimaet by på større utfordringer enn motstanderne. Spesielt hvis du syntes vinterfotball i Frankrike er ille.

Vinneren av Ballon D´Or har spilt i Spania i 21 år og har vært med på sin del av kamper i guffent vær, men ifølge Luis Suarez har reisen nordover til Paris bydd på utfordringer.

Les: Tuchel legger ut om dårlig selvtillit hos sisteskansen

Etter overgangen til PSG ble debuten utsatt på grunn av Copa America-spill (som ga Messi sitt første internasjonale trofé). Så har det drøyd før argentineren var tilbake i form og skadefri. Kompisen Luis Suarez har noe av forklaringen.

-Han fortalte meg at når han spiller i kulda, sliter han veldig. Han må bli vant til det kalde være det er der (Frankrike), sier kompis Suarez til TNT Sports.

Det kalde været i Frankrike…

Luis Suarez forteller han prater med kompisen hver dag, vi tror ikke han overdriver når han sier at kulde og snø ikke akkurat får frem fotballartisten i Messi. Vi trekker konklusjonen om at Manchester City og de andre toppklubbene i Premier League bør droppe eventuelle planer om å bringe verdens beste fotballspiller til hutrede og forblåst vinterfotball på balløya.

Skapt for varme.

Les: Sten Grytebust dro på seg supermanndrakten og leverte noen av karrierens beste redninger!